اطلاعیه مهم درباره انتخاب حوزه امتحانی/ از دوم تا هشتم دی فرصت انتخاب حوزه امتحانی

معاونت آموزش و تحصیلات تکمیلی طی اطلاعیه ای از دانشجویان خواست از دوم تا هشتم دی ماه نسبت به انتخاب و یا تغییر حوزه امتحانی اقدام کنند. متن کامل این اطلاعیه به شرح زیر است:

*انتخاب حوزه امتحانی*

دانشجویان گرامی، شما می­توانید از تاریخ ۹۶/۱۰/۰۲ لغایت ۹۶/۱۰/۰۸ با مراجعه به سامانه خدمات الکترونیکی از منوی “امتحانات” –”انتخاب محل امتحان” ،  نسبت به تعیین و یا تغییر حوزه امتحانی خود اقدام فرمایید.

جهت رفاه حال شما دانشجویان گرامی و با مساعدت هیات محترم رئیسه واحد، حوزه امتحانی کیش نیز در این نیمسال به حوزه­های برگزاری امتحانات اضافه شده است.

لازم بذکر است بازه زمانی به هیچ وجه قابل تمدید نیست و پس از زمان مذکور، تغییر حوزه امتحانی مقدور نمی ­باشد.

گفتنی است برای اولین بار در تاریخ واحد الکترونیکی، امکان انتخاب واحد کیش نیز فراهم شده است. نبود حوزه امتحانی کیش باعث شده بود تا دانشجویان واحد الکترونیکی در این جزیره با مشکلات عدیده ای برای حضور در امتحانات مواجه شوند. با تدبیر مسئولین واحد الکترونیکی و با هدف سهولت حضور در جلسه امتحان، واحد کیش نیز به ۳۶ حوزه دیگر اضافه شده است.

بازتاب از سایت